Kursevi za decu

 

 

1. Kursevi za decu do 3 godine

Ovi kursevi su za mame i naše najmlađe gde zajedno učimo prve reči na engleskom jeziku, uz pesmice i razne igrice na prirodan način upoznajemo strani jezik. Mame se mogu upoznati sa materijalima koje mogu koristiti i kod kuće kada rade sa svojom decom, a takođe iskoristiti ovaj kurs da uče strani jezik zajedno sa svojim detetom.

Časovi su 2 puta nedeljno po 30 minuta.

Cena: 2000 RSD mesečno

2. Kursevi za decu od 3 do 6 godina:

Ovi kursevi su tako osmišljeni da uvode decu u svet engleskog jezika kroz pesme, priče, junake koji su im bliski, a akcenat je na razvijanju komunikativnih veština uz razne aktivnosti i najmodernija edukativna sredstva koja koristimo u nastavi. Ne brinite, dete neće biti opterećeno učenjem, već će na prirodan način polako usvajati strani jezik. Cilj nam je da deca razviju ljubav prema stranim jezicima, da se oslobode i na svoj način usvoje nova znanja.

Kurs traje od septembra do juna, a na kraju školske godine organizujemo javni čas gde će mališani pred svojim roditeljima i drugarima pokazati šta su to naučili u proteklom periodu. Prostor je u samom centru grada, moderno opremljen, prilagođen deci, sa savremenim didaktičkim sredstvima.

Nastava je 2 puta nedeljno po 45 minuta

Cena: 2500 mesečno, 50% popusta na drugo dete.

Kursevi za osnovce

 

1. Mlađi osnovci:

Ovi kursevi su osmišljeni za decu nižih razreda osnovne škole. Strukturu kursa smo prilagodili školskom programu, tako da deca uz nas mogu raditi i pripremu za školske časove i na taj način utvrditi gradivo koje se radi u školi, a i polako primenjivati to što smo naučili u realnim situacijama. Cilj nam je da deca počnu sa stvarnim korišćenjem jezika, od najranijeg perioda.

Nastava je 2 puta nedeljno po 45 minuta.

Cena: 2500 RSD, 50% popusta za drugo dete

 

2. Stariji osnovci

Za naše starije osnovce organizujemo kurseve koji takođe prate školsko gradivo ali su časovi osmišljeni da tematski zainteresuju decu tog uzrasta, tako da oni što više koriste ciljani jezik na času. U ovom periodu, deca već imaju određeno znanje, ali ga treba aktivirati da oni zapravo jezik i koriste. To naravno ne znači puko ponavljanje gramatike, već uključuje razne aktivnosti, video i audio materijale kako bi deca zavolela jezik, a takođe i naučili nešto novo o drugim kulturama i stranim zemljama.

Nastava je dva puta nedeljno po 45 minuta.

Cena: 3000 RSD, 50 % popusta na drugo dete

kursevi za tinejdžere

 

     Ovi kursevi su osmišljeni tako da odgovore na zahteve naših tinejdžera a u isto vreme da ih spreme za neki od međunarodno priznatih ispita kao što su: KET, PET, FCE, CAE

Nastava je 2 puta nedeljno po 60 minuta

Cena: 4000 RSD mesečno