d

Centar za strane jezike HESSE

Kursevi engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika, osim online, odvijaju se i u prostorijama naše škole u centru Kragujevca u malim grupama od 3 do 5 polaznika. Formiranjem manjih grupa postiže se bolji kvalitet rada jer polaznici više učestvuju u nastavi i lakše usvajaju dati jezik.

Opšti kurs engleskog jezika

U nastavi se oslanjamo na razne udžbenike i moderne nastavne metode. KOristimo audio i video materijale u cilju lakšeg usvajanja jezika. Posebno bismo izdvojili udžbenike britanske izdavačke kuće „ Cambridge University Press“.

Cilj nam je da osposobimo polaznike za komunikaciju na engleskom jeziku, od osnovnog snalaženja u realnim životnim situacijama do izražavanja svojih stavova, držanja prezentacija ili učešća u debatama na engleskom jeziku. Trudimo se da našim polaznicima budemo najveća podrška u ovom procesu učenja, da zajedno pronađemo najbolji način da „progovore“ na engleskom jeziku. Iskustvo je na našoj strani, pa vrlo brzo možemo uputiti polaznike kako da najbrže napreduju.

Trajanje: 2×90 minuta (oko 4 meseca)

Cena: 4 000 RSD mesečno

 

Konverzacijski kurs engleskog jezika (Let’s talk)

Ovaj kurs namenili smo onima koji već imaju određeni stepen poznavanja engleskog jezika ali žele da rade na usavršavanju svojih komunikativnih veština. Da biste upisali ovaj kurs, potrebno je da budete A2 ili viši nivo, kako biste bili u stanju da pratite diskusije i da i sami učestvujete u njima. Cilj ovog kursa je da date svoje mišljenje o različitim temama,  da razgovaramo o aktuelnim dešavanjima u svetu, da prokomentarišete razne društvene pojave. Ovaj kurs je jedan od najtraženijih u našoj školi.

Trajanje: 2×60 minuta (oko 3 meseca)

Cena: 3 000 RSD mesečno

Poslovni kurs engleskog jezika

Ovaj kurs namenjen je onima koji se već služe engleskim jezikom, ali žele da obnove stečeno znanje i razviju neophodne veštine koje se koriste u poslovnoj komunikaciji. Proširenje vokabulara, obrađivanje stručne terminologije, pisanje mejlova, držanje prezentacija, itd…  Naši klijenti uglavnom rade u internacionalnim kompanijama u Srbiji gde su poslovni sastanci često na engleskom jeziku, pa se od njih očekuje da korišćenjem engleskog jezika prenesu poslovne zamisli.

Trajanje: 2x 60 minuta (oko 4 meseca)

Cena: 4500 RSD mesečno

Organizujemo i uspešno pripremamo polaznike za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su: TOEFL, IELTS, BEC, CAE, CPE. Za cenu i informacije možete nas pozvati ili nam pisati email.