v

Testimonials

O nama

 

Centar za strane jezike „Hesse“ osnovan je 2016. godine u Kragujevcu i svojim polaznicima nudi mogućnost da nauče ili usavrše neki od stranih jezika, a u ponudi su: engleski, nemački, italijanski, španski, grčki, ruski i srpski jezik. Trenutno radimo na razvijanju naše online platforme i kvalitetnom programu za online časove i kurseve.

Prvobitna ideja našeg tima bila je da omogućimo drugačiji pristup učenju stranih jezika, pre svega iz ljubavi prema poslu koji radimo. Takođe, želeli smo da deci pružimo najbolje mogućnosti za učenje, da ova škola bude mesto gde će naši najmlađi zaista biti u rukama kvalitetnih predavača. Cilj nam je da polaznici naše škole, i mlađi i stariji, u nama vide inspiraciju, razviju ljubav prema jezicima i različitim kulturama.

Posebno smo se posvetili onima koji žele da se usavršavaju u svojim karijerama i nauče nešto novo, zato  naš tim redovno odlazi na stručne obuke i trudimo se  da pratimo  novitete u oblasti obrazovanja.

Moramo naglasiti da smo prilikom odabira i opremanja našeg prostora težili da mesto bude moderno i lepo, onako kako naši polaznici i zaslužuju. Želimo da naša škola bude izvor znanja, kreativnosti, dobre energije i pozitivnih ljudi!

S poštovanjem,

Hesse tim.