centar za strane jezike hesse

Online kursevi jezika

 

Svesni smo potrebe da se u isto vreme i usavršavamo, učimo jezike, ali i da imamo dovoljno slobodnog vremena posle napornog dana na poslu. Zbog toga smo želeli da razvijemo online program i za  potencijalne polaznike koji imaju nedostatak vremena, a žele da uče neki od stranih jezika kod nas! Takođe, naš program je namenjen i onima koji nas prate na društvenim mrežama i žele da rade sa nama, ali nisu iz Kragujevca! Naš tim je detaljno radio na osmišljavanju programa  i sada nam se možete priključiti u nastavi i online, a sve što vam je potrebno su slušalice, računar i internet.

Svi naši profesori imaju višegodišnje iskustvo u držanju online časova i  poznaju potrebe naših polaznika. Kurseve možete pratiti u grupi ili individulalno. Materijal se takođe prilagođava vašim potrebama, zajedno ćemo odabrati ono što je najbolje za vas.

Sve cene su iste kao i za kurseve, individualne i poluindividualne časove koje održavamo u prostorijama naše škole u Kragujevcu, a u ponudi su sledeći jezici: engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, grčki, srpski i srpski jezik za strance.

Probni čas od pola sata je besplatan, upoznajte se sa profesorima i našim metodama i nakon toga odlučite da li smo mi pravi izbor za vas!

 

Individualni časovi:

90minuta – 1200 RSD

60 minuta – 1000 RSD

45 minuta – 800 RSD

25 minuta – 500 RSD

Poluindividualni časovi:

90 minuta – 1600 RSD

60 minuta – 1400 RSD

45 minuta – 1000 RSD

Grupni kursevi online – 3500 RSD

Časovi konverzacije – 1000 RSD