Ostali kursevi stranih jezika

Nemački, francuski, španski, ruski, italijanski i srpski jezik

KURS NEMAČKOG JEZIKA

Na ovim kursevima fokusiramo se na razvijanje veština usmenog sporazumevanja i izražavanja na nemačkom jeziku. Poslednjih godina nemački jezik jedan je od najtraženijih i mnogi polaznici koji ga uče odmah imaju priliku da ga primene na poslovima u inostranstvu. Zbog toga smo odabrali najpriznatije udžbenike nemačkih izdavača, kao i mnoga pomoćna nastavna sredstva. Cilj nam  je da se polaznici što pre počnu služiti jezikom u svakodnevnom životu. Nakon naših kurseva možete polagati ispite na Goethe institutu bez dodatne pripreme.

Standardni kurs nemačkog jezika:

Trajanje: 2×90 minuta (oko 3 meseca)

Cena: 4000 RSD mesečno

Intenzivni kurs nemačkog jezika:

Trajanje: 3×90 minuta (oko 2 meseca)

Cena:  5500 RSD mesečno

KURS FRANCUSKOG JEZIKA

Kurseve francuskog jezika možete pohađati u našoj školi ili online. Jedan od najvažnijih zadataka naših profesora je da pobede predrasude o nepristupačnosti ovog jezika. Savremene metode koje koristimo u nastavi omogućavaju da naši polaznici brže i efikasnije napreduju u učenju francuskog jezika. Kursevi su organizovani od početnog nivoa, a cilj nam je da polaznici od prvog časa budu što više izloženi francuskom jeziku, pa akcenat stavljamo na konverzaciju. Takođe, organizujemo i kurs za polaganje međunarodno priznatog ispita iz francuskog jezika DELF. Za sve informacije o ovom kursu možete nas pozvati i dobiti detaljno objašnjenje o trajanju i ceni kursa.

Standardni kurs:

Trajanje:  oko 4 meseca

Cena: 4000 RSD mesečno

 

KURS ŠPANSKOG JEZIKA

Učenje španskog jezika u našoj školi je prilika da otkrijete lepote hispanskog sveta koji nas očarava! Cilj je da od prvog časa komunicirate na španskom jeziku, a da do kraja kursa ovladate svim veštinama i usavršite svoje znanje. U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici a časovi su dinamični i interaktivni.

Opšti kurs:

Trajanje: 2×90 minuta (oko 3 meseca)

Cena: 4000 RSD mesečno

KURS RUSKOG JEZIKA

Ruski jezik je ponovo postao jedan od najtraženijih jezika u našoj školi. Sve više je ruskih kompanija na našem tržištu, a potreba da se pored engleskog vlada bar još jednim stranim jezikom je sve veća! Na časovima se dosta bavimo kulturom ovog naroda, njihovim običajima i na taj način je učenje još lakše i zanimljivije. Ukoliko želite da počnete sa učenjem ruskog jezika ili ste ga već učili, ali niste sigurni kada treba da komunicirate, prijavite se i dođite na probni čas.

Opšti kurs:

Trajanje. 2×90 minuta (oko 3 meseca)

Cena. 4000 RSD mesečno

KURS ITALIJANSKOG JEZIKA

U našoj školi organizujemo kurseve italijanskog jezika za sve nivoe, grupe su od 3 do 5 polaznika a u nastavi se koriste najnovija izdanja udžbenika eminentnih italijanskih izdavača. Nivoi su utvrđeni prema evropskom referentnom okviru (od A1 do C2), a nastavu izvodi profesorka koja je izvorni govornik italijansog jezika. Jezik se uči kroz komunikaciju.

Opšti kurs:

Trajanje: 2×90 minuta (oko 3 meseca)

Cena: 4000 mesečno

KURS SRPSKOG JEZIKA

U našoj školi se možete pripremiti za završne ispite iz srpskog jezika ili pripremiti za upis u željenu srednju školu ili fakultet. Svake školske godine organizujemo kurseve na kojima se pripremamo za polaganje ispita iz srpskog  jezika.

Pored individualnih i grupnih kurseva nudimo i usluge lekture i korekture, tumačenja književnih tekstova i pomoć u pisanju seminarskih radova.

Srpski jezik za strance:

Organizujemo i kurseve za strance koji žive i rade u Srbiji. Nastava se odvija u prostorijama naše škole ili online i našim polaznicima nudimo mogućnost da nastavu slušaju na engleskom ili ruskom jeziku.